ламінат

продаж і монтаж

від 100 грн/м2

 

  вакансії та партнерство  

демонтаж, стяжка, ламінат, плінтус.

декоративні меблі, меблі під замовлення, збирання

 м. Київ. Без вихідних. З 9 до 21-00

Сучасні способи оздоблення підлоги, стін, стель

Ідеї оздоблення дому

 

У змаганні сучасних підлогових покриттів одні з лідируючих позицій займають ламінат і паркетна дошка. Ми пропонуємо комплексні послуги "від продажу до монтажу" з укладання підлогових покриттів «плаваючим» способом, без клею і цвяхів. Також можемо запропонувати послуги з: демонтаж старої підлоги, укладання ламінату на стіну та стіни, стяжка підлоги під ламінат, монтаж натяжних стель, монтаж дерев'яних рейок, виготовлення декортивної мебелі за натурального дерева та мебелі під замовлення.

Демонтаж, стяжка, укладання

Професійна робота

Замовити укладання ламінату Київ

Ламінат на підлогу

від 80 грн м2

Монтаж ламінату на стіну ціна

Ламінат на стіни

від 125 грн м2

Зробити стяжку підлоги під ламінат

Стяжка під ламінат

від 100 грн м2

Матеріали для підлоги та стін

Інтернет-магазин "Пол Майстер Київ"

Купити ламінат

Ламінат

від 500 грн м2

Купити вініловий ламінат

Вініловий Ламінат

від 1000 грн/м2

Декор із натурального дерева

Декор з дереву

від 125 грн/м рейки

Що входить до послуг

Консультація із виїздом до Замовника. Від 250 грн

 

Контроль рівня підлоги, рекомендації з вирівнювання підлоги. Вимірювання приміщень. Рекомендації щодо вибору ламінату. Розрахунок обсягу необхідного ламінату, підкладки, плівки. Калькуляція вартості робіт: долив стяжки, укладання підкладки та ламінату, монтаж плінтусів, підріз лиштви, дверей, отвори під труби в підлозі тощо.

Підготовка підлоги. Стяжка. Від 100 грн/м.кв

 

У Вас стара підлога? Паркетна дошка на лагах, старий паркет? Підготуємо підлогу під ламінат під ключ: демонтаж старого покриття, демонтаж плінтусів, демонтаж паркету або паркетної дошки, зачищення підлоги. Стяжка підлоги 1-3 см. Вирівнювання підлоги до 1 см. Підлога товщиною від 5 см: ґрунтовка, пінопласт, стяжка по маяках та рівню (економія матеріалів, легка конструкція).

Монтаж ламінату. Від 80 грн/м.кв

 

Комплексні послуги з укладання ламінату у Києві. Контроль рівності підлоги, долив стяжки до 5 мм, зачищення нерівностей. Укладання мембранної плівки під підкладку, розкладка підкладки, монтаж ламінату. Монтаж плінтусів ПВХ та МДФ.